Over ons

De firma Van de Velde Beton heeft zich de voorbije decennia, door het voortdurend streven naar vooruitgang, van een klein familiebedrijf opgewerkt tot een productiehuis, dat zich vlot handhaaft tussen de detailhandel en de megaproducenten, zonder haar familiaal karakter te verliezen. Naast haar eigen productie, verdeelt de firma Van de Velde Beton een uitgebreid gamma betonartikelen, die onderworpen worden aan strenge kwaliteitscontroles.

Een jarenlang positief inspelen op de eisen van de klanten heeft ervoor gezorgd dat de firma op dit ogenblik toonaangevend is wat betreft de toelevering van producten nodig voor:

  • het aanleggen van tuinen, opritten en parkings
  • het realiseren van afsluitingen en omheiningen
  • het aanleggen en herstellen van straten en voetpaden.

Alle soorten klinkers, van kasseiklinkers tot gewone straatklinkers, Benor betondallen, boordstenen, palissaden, watergreppels, allerlei soorten afsluitingspalen en afsluitingsplaten, stabilisatiezand en stabilisatiebeton en andere grondstoffen zijn voortdurend in voorraad. Flexibiliteit en het begrip “Klant is Koning” wordt door de directie hoog in het vaandel gedragen. Dit wordt zonder meer ook verwacht van onze werknemers.

Showroom

Vrij toegankelijk en open 7 op 7.

052 35 69 69