Van de Velde Beton

Draadafsluiting met betonplaat plaatsen

Afsluitingen, Tuin en oprit
draadafsluiting met betonplaat

Een draadafsluiting is één van de meest toegepaste oplossingen om een woning of een bedrijfsterrein af te sluiten. Er zijn heel wat mogelijkheden als je met draad werkt. Toch kiezen veel mensen voor een draadafsluiting met betonplaat, omdat dit voor extra stevigheid zorgt onderaan. Zo loop je ook minder risico om je omheining te beschadigen.

Dergelijke draadpanelen zijn beschikbaar in verschillende formaten, zodat je zelf de hoogte kan bepalen. Draadafsluitingen met zo’n extra betonplaat bieden talloze voordelen die we graag even oplijsten.

Waarom een draadafsluiting met betonplaat?

Net zoals dat voor alles geldt, is een stevig fundament veel waard, ook bij omheiningen. Een betonplaat in combinatie met een traditionele draadafsluiting biedt exact dat! De plaat zal je draadafsluiting extra verankeren en op die manier beschermen tegen zware weersomstandigheden.

Het kan ook het ontsnappen van huisdieren helpen voorkomen. Bovendien wordt het in landelijke gebieden vaak ingezet om de tuin extra te beschermen tegen nieuwsgierige vossen. Die durven al eens een tuin binnendringen en met kippen, eieren of kleine knaagdieren aan de haal gaan.

Draadafsluitingen met beton

Waar betonnen panelen ondoorzichtig zijn, bieden draadafsluitingen een mooie doorkijk, terwijl ze toch ongenode gasten buiten houden. Door je omheining onderaan te verstevigen met beton, maak je gebruik van de stevigheid en robuustheid van dit materiaal.

En toch blijf je alle voordelen behouden van een draadafsluiting. Dat wil ook zeggen dat je nog heel veel keuze hebt wat de draadsoort en het patroon betreft.

Soorten draadpanelen

Er bestaan drie types draad voor de constructie van je draadpanelen:

  • Gelaste draad: Hortaplast of Pantanet
  • Gevlochten draad: Harmonica of Plasitor
  • Draadpanelen: 3D- en 2D-panelen

De gelaste draad wordt vaak geplaatst. Een draadomheining met gelaste draden kennen we als de klassieke tuinafsluiting. Ook gevlochten draad zie je vaak in het straatbeeld. De ruitvormige structuur van deze harmonicadraad is erg herkenbaar. Draadpanelen, tenslotte, zijn hekwerken gemaakt van gelaste metaaldraad. Ze zijn ultrastevig en zeer betrouwbaar.

Jouw draadafsluiting met betonplaat

Ben je klaar om jouw draadafsluiting met betonplaat te bestellen, maar wil je graag de verschillende opties nog eens doorlopen? Bij Van de Velde Beton bieden wij graag persoonlijk advies bij het maken van de juiste keuze. We bekijken samen met jou welke draadsoort voor jou de meest geschikte is.

Dan gaan we ook de mogelijkheden na voor de betonplaat. Zo helpen wij onze klanten met plezier aan een duurzame, veilige en betrouwbare oplossing op maat van hun budget. Neem vandaag nog contact op met een van onze experten.

052 35 69 69