NL - FR

Beton & stabilisatie

Promoties Van De Velde Beton

Gestabiliseerd zand (stabilisé) en beton, droog of aardvochtig, kan gebruiksklaar worden afgehaald of geleverd, zowel voor particulier als professioneel gebruik.

Beton wordt samengesteld uit cement en toeslagmaterialen zoals steenslag en zand. Goede beton is gemaakt uit een mengsel waarvan de korrelgroottes van de verschillende soorten granulaat elkaar zo aanvullen dat het mengsel uithardt tot een duurzaam en steenachtig materiaal, dat niet waterdoorlatend is.

Gestabiliseerd zand wordt samengesteld uit cement en een mengsel van zand. Deze mix vormt na uitharding een ideale waterdoorlatende ondergrond voor het plaatsen van betonstenen en tegels.

Wij maken geen gebruik van recuperatiematerialen of recuperatiezanden, zodat het beton een eigen kwaliteit heeft. Daarom garanderen wij u een optimale sterkte!

Zowel bij beton als bij stabilisé is het mogelijk om een vertrager toe te voegen. Dit zorgt voor een langere verwerkbaarheid zonder dat het enige invloed heeft op de kwaliteit. Onze mengcentrale produceert een minimumhoeveelheid van 0,25 m³.

Wij geven u graag advies welke keuze u best maakt voor het plaatsen van uw soort materialen. 


beton & stabilis√©Meer info over beton & stabilisé

 

 

 

 

 

Steenslag Van de Velde BetonMeer info over steenslag

 

 

 

 

 

Zand Van de Velde BetonMeer info over zand